Söndag
24
Juli 2016
Stångebrofältet Linköping

Benny Anderssons Orkester

BAO! – Benny Anderssons Orkester / Helen Sjöholm & Tommy Körberg

I sommar är det återigen dags för BAO tillsammans med Helen Sjöholm och Tommy Körberg att ställa upp sin egen dansbana och bjuda upp till dans på åtta orter runtom i Sverige. Det klassiska folkparkskonceptet är väldigt populärt bland sommarfirarna och lockar såväl den trogna dansglada BAO-publiken som folkparks- och semestergäster som föredrar att lyssna på konserten med en uppdukad picknickkorg i det gröna.


2001 släpptes första plattan "Benny Anderssons Orkester", som sedan har följts av ytterligare sex CD - "BAO", "BAO På Turné", "BAO 3", "Story Of A Heart", ”O Klang & Jubeltid” och ”Tomten har åkt hem”. Dessutom finns BAO’s samlade verk i boxen ”BAO in Box”.

Hits som Vår Sista Dans, Du Är Min Man och Fait Accompli har blivit moderna klassiker!

BAO kommer i början av nästa år gå in i studion för att spela in ett antal nya låtar med musik av Benny Andersson och text av Björn Ulvaeus. Den nya skivan kommer att finnas i handeln i början av sommaren.

BAO består förutom av kapellmästaren Benny Andersson, dragspel och piano, av Leif Göras, Olle Moraeus, Perra Moraeus, Kalle Moraeus och Nicke Göthe, fiol m.m. (=Orsa Spelmän), Göran Arnberg, tramporgel, Janne Bengtson, flöjt, Pär Grebacken, saxofon och klarinett, Jogga Ernlund, kontrabas, Calle Jakobsson, tuba, Leif Lindvall, trumpet, Lars Rudolfsson, dragspel, Jörgen Stenberg, trummor och percussion samt Helen Sjöholm och Tommy Körberg, sång.

Arrangör
www.blixten.se och www.monomusic.se

I siffror

1423 st

har besökt evenemanget på Linkoping.com
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Stångebrofältet). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Benny Anderssons Orkester, Stångebrofältet

POPULÄRT I Linköping JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Linkoping.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Linköping. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Ticketmaster

Sortera efter

 

Augusti