Lördag
5
Mars 2016
Forumteatern/Nationernas Hus Linköping

Chalmersspexet

För trettonde året i rad sätter Chalmersspexet Vera upp en ny humorfylld spexföreställning! Vi bjuder på förstklassig underhållning där vår ensemble tar med er på en oförglömlig kväll med skämt, sång och dans!

Det är mitten av 1700-talet och den mytomspunne piraten Calico Jack, piraternas ledare och mångas stora skräck, seglar omkring på de sjutton haven letandes efter skatter och dyrbarheter.. Det är inte bara Jack som sätter skräck i folket, med sig har han sin dotter Anne Bonny, känd för att vara riktigt vass med svärdet och skyr inga medel för att använda det.

Det finns bara ett problem, Guvernören… Guvernör Woodes Rogers hatar pirater. Det finns inget värre i den här världen. Han lever för att förinta varenda en och framförallt deras ledare, Jack. Hans hat började då hans dotter blev bortrövad av pirater som bebis. Till sin hjälp har han sin trogne kumpan Robinson, mannen som överlevde en ospecificerad tid på en öde ö innan han räddades av Rogers. Nu ryktas det att Jack ska komma i hamn i Bahamas, han behöver hitta en ny besättning, vem vet vilka män man kan hitta på en bar i hamnen? Men han får nog akta sig för ryktet tycks även nått Guvernör Rogers…

Hur ska detta sluta?! Kom på föreställningarna och få reda på det och mycket mer!
VIKTIGT!!! På Turnéer kan vi endast ta kontanter på plats. Föreställning tar max 2.5 timmar inklusive pausen i mitten.

I siffror

50 st

ska gå på detta evenemang (källa: Facebook)

1599 st

har besökt evenemanget på Linkoping.com
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Forumteatern/Nationernas Hus). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Chalmersspexet, Forumteatern/Nationernas Hus

POPULÄRT I Linköping JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Linkoping.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Linköping. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Ticketmaster

Sortera efter

 

Januari