Lördag
7
Maj 2016
The Crypt Linköping

Silvana Imam + Erik Lundin

Silvana Imam
https://open.spotify.com/artist/14vNE9iqS5eGAL6OogiN8g


Pris: 195kr plus serviceavgift
Förköp: Bengans Linköping, Pitcher's Linköping, Tickster
Plats: Crypt/Pitchers
Åldersgräns: 18år
Arrangörer: Gaphals

När du ser Silvana är det dina kamper, din bakgrund, din kärlek du möter. Silvana Imam är din röst, dina knutna nävar. Dina fötter som tar dig framåt, bort och tillbaka. Och du är Silvana, hennes röst är din.
Den rösten har varit högljudd under 2015. Imam vann ”Årets Textförfattare” på Musikförläggarnas Pris och har även blivit nominerad till Guldmicken på P3 Guld galan 2016.
I slutet av april 2015 släppte Imam kritikerrosade EPn ”Jag Dör För Dig” som bl.a. gästades av Marlene på den frekvent radio spelade låten ”För Evigt”.

Efter att ha turnerat hela sex länder under sommaren 2015 med "Jag är Naturkraft” turnén som tog Silvana till Paris och New York, där Imam även fick möjligheten att gästa radio ikonen Sway Calloway i "Sway in the Morning" på Sirius XM där hon även framförde låten ”Imam Cobain” live.

Efte ett intensivt år så har Silvana Imam nu gått in i studion med bla. RMH husproducenten Nisj för att avsluta sitt debut album som släpps Vår 2016. Första singeln släpps redan i Januari.

Den 7:e Maj kommer Silvana Imam till Linköping för en klubb-spelning på the Crypt och med sig har hon Erik Lundin som förband.

Erik Lundin
Efter åtta år utav konstant turnerande med artistkollegan Adam Tensta och mängder av gästverser under namnet Eboi så valde Sveriges mest omtalade undergroundrappare att byta riktning. Han fick fick syn på sitt gamla pass och bitarna föll på plats. Passet ledde rakt in i hjärtat på den historia han höll på att berätta. Debut EP ”Suedi” släpptes i november under födelsenamnet Erik Lundin.

"Det är en sensationell debut. Grammisjuryn för bästa svenska textförfattare 2015 behöver inte ens ha ett möte. Den statyetten måste gå till Erik Lundin.” - Jan Gradvall

”Suedi” är ett kritikerrosad verk som toppade spellistor och årskrönikor, och Erik Lundin är inte bara nominerad för "årets textförfattare” på kommande Grammis Galan utan tog även hem priset som "årets hiphop/soul" på P3 Guld.

I siffror

211 st

ska gå på detta evenemang (källa: Facebook)

1124 st

har besökt evenemanget på Linkoping.com
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(The Crypt). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Silvana Imam + Erik Lundin, The Crypt

POPULÄRT I Linköping JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Linkoping.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Linköping. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Ticketmaster

Sortera efter

 

Augusti