Söndag
29
Maj 2016
Stångebrofältet Linköping

Superior Kids

Den 29:e maj kommer Sveriges ledande hinderbanelopp för barn att arrangeras i hjärtat av Linköping på självaste Stångebrofältet. En spännande bana på 2 km med 15 utmanande och roliga hinder.

Här får barnen chansen att utmana sig själva och sina kamrater i en fartfylld dag full av utmaningar, gemenskap och glädje. Banan består av kuperad terräng med varierande hinder, här kommer barnen få krypa, klättra, bära och bli blöta, precis det barn älskar och behöver.

Superior Kids är en folkfest med glädje och gemenskap i fokus, gör hela familjen beredd på en oförglömlig dag.
Utmaningen delas in tre åldersklasser. Loppet startas med alla barn 7-8 år, följt av barn 9-10 år för att avslutas av sista åldersgruppen 11-12 år. Åldersindelningarna är endast riktlinjer, känner du som förälder att ditt 6 åriga barn är moget nog för att springa loppet så får du självklart anmäla hen som deltagare i Superior Kids. Samma princip gäller för kids som hunnit fylla 13 år och som vill springa hinderbanan, bara att anmäla, joina oss och ha superkul!

Årets första Superior Kids sommaren 2015 på Lidingö blev en succé med flera tusen tappra deltagare. Deltagarplatserna blev slutsålda på rekordtid, nu gör vi det igen, denna gång i Linköping.
Säkra er deltagarplats redan idag.

I priset ingår: Deltagarplats, Medalj, Superior Kids armband, Diplom och Superhjältarnas autografer!

- Mer info under denna länk: https://superiorocr.com/portfolio-item/superior-kids-linkoping-2016/#sthash.m74ORsnt.dpuf

I siffror

134 st

ska gå på detta evenemang (källa: Facebook)

1170 st

har besökt evenemanget på Linkoping.com
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Stångebrofältet). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Superior Kids, Stångebrofältet

POPULÄRT I Linköping JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Linkoping.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Linköping. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Ticketmaster

Sortera efter

 

Januari