Torsdag
31
December 2015
Borggården Linköping

Nyår i Linköping

Medmänsklighet och mångfald är ledorden för årets nyårsfirande. Vi samlas på Borgården 17:00 för ett fartfyllt och stämningsfullt firande, där hela familjen tillsammans kan välkomna det nya året.

Årets konferencier, Åsa Sjöberg leder oss genom nyårsfirandet där husbandet under ledning av kapellmästare Pelle Lindh tar med oss på en musikalisk resa till världens alla hörn. Som solister medverkar Melanie Taylor och Claes Lövgren. Programmet bjuder också på skådespelaren Alexej Manvelov. Årets nyårstalare är kultur- och fritidsnämndens ordförande, Cecilia Gyllenberg Bergfasth. Den sprudlande kören Joyvoice och körledare Hannah Rydman sjunger in det nya året och vi får också ta del av nyårshälsningar från linköpingsbor.

Firandet avslutas klockan 18:00 med en färgsprakande ljusshow på slottsfasaden. Ljusshowen visas till och med 7 januari.

Välkomna till årets nyårsfirande, en varm hyllning till vår stad Linköping, och den medmänsklighet som frodas här.

Läs mer på linkoping.se

Arrangör: Arenabolaget på uppdrag av Linköpings kommun

I siffror

68 st

ska gå på detta evenemang (källa: Facebook)

4455 st

har besökt evenemanget på Linkoping.com
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Borggården). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Nyår i Linköping, Borggården

POPULÄRT I Linköping JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Linkoping.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Linköping. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Ticketmaster

Sortera efter

 

Januari