Linköping är en spännande stad som har mycket att erbjuda. Här kan ni speciellt läsa om stadens 3 spahotell som var och ett har sin unika stil. Vilket föredrar du?

I Linköping - en av Sveriges större städer- finns mycket att göra och variationen är stor vare sig man önskar befinna sig mitt i det pulserande citylivet runt Stora torget, eller i Slottsparken alternativt de vackra Bergs slussar vid Göta kanal för att njuta av den fridsamma hamnidyllen.

Linköping har mycket att erbjuda och här kan ni läsa om stadens 3 spahotell som var och ett har sin speciella prägel och identitet. 

Vad föredrar ni?

Datum och priser för spahotellen hittar ni här på booking.com!


Clarion Collection Hotell Slottsparken:

Beläget mest centralt av spahotellen finner vi Clarion Collection Hotell Slottsparken, endast drygt 500 meter från centrum och en kilometer från centralstationen.

Här erbjuds en relaxavdelning på taket med en bländande utsikt över Slottsparken och staden. Relaxavdelningen har en inbjudande terass med en utomhusjacuzzi. I anslutning till detta finns även gym, bastu och en kallvattenpool.

Hotellet utmärker sig speciellt över att bjuda på gratis eftermiddagskaffe och likaså en kvällsmåltid som ingår i priset.

Hotellrestaurangen - Beer & Burger - är som namnet antyder specialiserade på hamburgare av bästa sort. Här finns också både en cocktaillounge och en pianobar som båda serverar drycker och snacks.


Quality Hotel The Box:

Hotellet är en modernt typ av boutiquehotell som öppnade så sent som i april 2018 och ligger ett par kilometer från centrala Linköping.

De har en utomhuspool som är öppen året runt och ett 600 kvm stort imponerande spa-center. Man kallar centret för The Wellbox. Faciliteterna innefattar en inomhuspool med champagnebubblor, även en utomhuspool som sagt, jacuzzi, fotbad, ångbastu, torrbastu och restaurang.

Tycker du om att träna utomhus eller inomhus? Hos Quality Hotel The Box finns optionen att välja vilket som då de har två fullt utrustade gym, ett ute och ett inne. Det finns även ett löpspår för de som önskar springa eller gå.

Hotellets restaurang- och bar på entréplan är en populär mötesplats för likväl hotellgäster som locals. Det svenska köket premieras men gärna med en internationell touch. Varje vardag serverar de en lunchmeny.


Stenholmens Gårdshotell:

För er som önskar komma ut på landet är Stenholmens Gårdshotell ett mycket bra val. Hotellet ligger 15 minuters bilväg från Linköping och är placerat vid en stor hästgård som bedriver ridskola med islandshästar. Ridning kan ordnas av hotellet och det finns gratis cyklar att tillgå för gästerna.

Stenholmen bedriver ett spa- och hälsocenter med bastu, heittapot och en uppvärmd pool.

Hotellet kombinerar god mat, natur- och ridning med spa och relax. Ett mycket intressant hotell att bedriva konferens på likväl som ta med vänner eller familj till, samtidigt som man kan ta del av både avslappning och aktiviteter.