Den 27 oktober lirar några av Sveriges hetaste artister just nu på Saab Arena.

Hov1, Jireel, Amwin och Julia Adams. Den 27 oktober kommer de alla till Linköping då FallOut intar Saab Arena. FallOut är en helkväll med festivalkänsla där publiken får både den senaste musiken från landets hetaste artister och mängder av aktiviteter och härligt häng.

De senaste åren har det varit svårt att undgå Hov1:s framfart. Hiphop-gruppen från Stockholm har haft flera låtar på topplistorna och kan skryta med miljontals streams på Spotify. Efter en fullspäckad sommar på Sveriges festivalscener kommer de i höst till Linköping! 

Hov1 får sällskap av rapparen Jireel som tidigare i år utsågs till "Årets Artist" på P3 Guld-galan. Den 17-åriga artisten har på kort tid gått från att vara en nykomling på hiphopscenen till att bli ett av de största namnen i branschen. Publiken kan också se fram emot nya stjärnskottet Julia Adams som i somras hängt med Molly Sandén, Icona Pop och Zara Larsson på festivalen Queens Of Pop. I höst är "Mamma"-sångerskan aktuell med ny musik.

Scenen intas också denna kväll av AMWIN, eller Amanda Winberg som hon egentligen heter. I början på året kom debutsingeln "Uber" och nu är hon superaktuell med nya låten "Living Mistake".