Onsdag
27
November 2019
Skylten Linköping

Emma Knyckare - Årets Mama

Emma Knyckare återvänder till Linköping med “Årets Mama”!
Företställningen är flyttad från Saga teatern till Skylen, Linköping.

Komikern och programledaren Emma Knyckare har turnerat landet runt med sin hyllade “Årets Mama – En föreställning om familjeliv, underliv och kärlek”. I höst är det sista chansen att se föreställningen som beskrivs som “En skrattfest” (TTELA), “kul, skamlös, självutmanande” (Kristianstadsbladet) och ““Rappt, rättframt och roligt” (Norrköpings Tidningar). Emma besökte Sagateatern i våras, men nu är det klart att hon återvänder ännu en gång den 27 november!

– Det känns superkul! Jag vill inte släppa “Årets Mama” förrän alla som bör se den har sett den. Det är så roligt att få folk å framförallt föräldrar, som verkligen behöver det, att skratta, säger Emma Knyckare.

Under våren har Emma Knyckare turnerat i Sverige med "Årets Mama – En föreställning om familjeliv, underliv och kärlek". Den har fått ett fint mottagande både av recensenter och publik och i höst blir det en fortsättning av turnén. Emma har många roliga minnen från sina tidigare föreställningar med den.

– En kvinna fick värkar, alltså började föda mitt under föreställningen, det var lite oväntat. I Skövde satt en tiobarns-mamma i publiken, det kändes stort. Hon hade ju genomgått allt jag pratade om tio gånger men hade glömt bort ändå. Det var kul att se henne skratta rått, säger Emma Knyckare.

“Årets Mama” bygger på Emmas utlämnande bok "Hit med flaskan" – en uppgörelse med förväntningarna och de råd och förmaningar som blivande föräldrar får inför småbarnsåren. Det är en utlämnande uppgörelse med förväntningarna på småbarnsåren och hur det egentligen ska gå till att "ta till vara på den här tiden". Föreställningen har nypremiär 15 november i Varberg.

Om Emma Knyckare
Emma Knyckare är för många framförallt känd som komiker och programledare men hon är även verksam som konferencier, galavärd och skribent. Hon är en välkänd röst i radion och har bland annat lett "Morgonpasset i P3", "Tankesmedjan i P3”, “Knyckare i P3” samt var en av programledarna i "Musikhjälpen" (2013).

Emma har arbetat med humor sedan 2009 och och förutom Sverige även ståuppat i Spanien, Tyskland och England. Förutom radio arbetar hon även en del med TV och har tillsammans med Felix Herngren varit programledare för TV-programmet "Inte OK" och medverkat i humorprogram såsom "Hårdvinklat", "Intresseklubben" och "Tror du jag ljuger?".

Under 2018 debuterade Emma både som festivalarrangör till Statement festival och som författare till boken “Hit med flaskan". Våren 2019 släppte hon sin andra bok, "Patriarkatet får inte festa med oss" och under hösten är hon även aktuell med Statement Tour 2019.
Läs gärna mer om föreställningen här www.kahlo.se/arets-mama
Insläpp 19:30
Showstart 20:00
Längd ca 90 minuter, ej paus
Lokal Skylen, Linköping
Arrangör www.kahlo.se
Instagram: Kahlo.se
Facebook: facebook.com/Kahlo.se

Biljetter & tider

Onsdag 27 November 2019 20:00 Boka hos Ticketmaster
I siffror

76 st

har besökt evenemanget på Linkoping.com
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Skylten). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Emma Knyckare - Årets Mama, Skylten

POPULÄRT I Linköping JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Linkoping.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Linköping. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

November