• Evenemang idag
Fredag
6
September 2019
Folkparksteatern Gamla Linköping Linköping

Albin Lee Meldau

ALBIN LEE MELDAU tog det svenska folket med storm i tv-programmet Så mycket bättre. Efter en helt utsåld vinterturné har han laddat om inför sommaren.
Ända sedan starten 2016 har Albin Lee Meldau varit rejält hypad internationellt. Debutsingeln ”Lou Lou” och den från början egenutgivna EP:n ”Lovers” slog ner som en blixt från klarblå himmel. Kategorin soul möter pop hade fått en helt ny referenspunkt och det dröjde inte länge innan Albin Lee Meldau jämfördes med storheter som Sam Smith och James Blake. Trots det har göteborgaren varit något av en doldis för den svenska publiken, fram tills förra året då Albin medverkade i tv-programmet Så Mycket bättre. Hans imponerade tolkningar och otroliga röst tog svenska folket med storm och cementerade Albins ställning som en av landets mest intressanta och imponerande artister. 2018 släpptes även första albumet ”About You”, en helgjuten debut där Albin samarbetat med producenter och låtskrivare i världsklass. Därefter har han även släppt den avskalade höjdpunkten ”The Purgatory Sessions.
Nu kommer han till den fantastiska Folkparksteatern i Gamla Linköping.
Insläpp kl 18:00
Lokal Folkparksteatern Gamla Linköping
Rullstolsplatser bokas hos Linköping Konsert & Kongress 013-190 00 00
Mat och dryck: Konsertområdet kommer erbjuda ett utbud av mat, dryck, fika mm.
OBS! Glasflaskor och burkar får ej tas med in på området. Spetsiga/vassa föremål är förbjudna
Egen medhavd mat och dryck får ej tas med in till konsertområdet.
Rökförbud: Självklart är Folkparksteatern rökfri för allas trevnad. Rökförbud råder på hela området
Biljetten: Glöm inte att ta med dig biljetten – ingen entré utan biljett! Observera att bokningsbekräftelsen du fått via e-post inte berättigar inträde till konserten.
Ta med/ta inte med:
Välkomna är, Mobilkameror, kompaktkameror, regnkläder, glatt humör.
Välkomna är inte, Professionella kameror eller ljudinspelningsutrustning, flaskor, burkar, termosar, paraplyn, stavar, selfie-pinnar, campingstolar, stora väskor, vapen eller annat som kan skada andra. Spetsiga/vassa föremål är förbjudna
Lämna otillåtna saker hemma då det inte finns någon effektförvaring på plats.
Kom gärna i god tid för att undvika eventuella köer. Friluftsmuseet Gamla Linköping har en stor mängd caféer, restauranger, upplevelser och en härlig atmosfär och inramning.
Visit Linköping & Co önskar dig en underbar konsertkväll!
Vi vill uppmärksamma dig på att under evenemanget kan fotografering av evenemangsbilder komma att ske, i syfte att informera om Visit Linköping & Co:s verksamhet. Bilderna används i Visit Linköping & Co:s kanaler: webbplatser (www.visitlinkoping.se och www.konsertkongress.se) och sociala medier. Om du som person figurerar på bilder och vill invända mot detta ber vi dig att kontakta dataskydd@visitlinkoping.se

Biljetter & tider

Det här evenemanget har passerat sitt slutdatum eller är borttaget och går därför inte längre att boka.
I siffror

237 st

har besökt evenemanget på Linkoping.com
Boenden närmast Folkparksteatern Gamla Linköping natten mellan 21 och 22 September.
I samarbete med Booking.com. Visa fler alternativ
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Folkparksteatern Gamla Linköping). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Albin Lee Meldau, Folkparksteatern Gamla Linköping

POPULÄRT I Linköping JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Linkoping.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Linköping. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

September