Söndag
25
November 2018
Missionskyrkan Linköping

Ad Libitum firar gammeldags jul med Tina Ahlin och Orsa Spelmän

I år tänker vi fira en riktig mysjul.
Mycket av det traditionella, som vi alla vill höra och göra, men också ny musik och moderna klassiker. Benny Andersson blir det, givetvis, men också annat av Orsa Spelmäns musik.

I det här sammanhanget bjuder vi varandra på musik, och blandar en del, så det blir också fina arrangemang på gammal och ny julmusik av Camilla Sjöberg Friman och Göran Friman.
Orsa spelmän är en svensk folkmusikgrupp med sex medlemmar, Nicke Göthe, Larsåke Leksell, Leif Göras samt de tre bröderna Perra, Olle och Kalle Moraeus. Gruppen skapades 1987 med Benny Andersson som initiativtagare. Nu är de fem medlemmar; Nicke Göthe och Larsåke Leksell har lämnat gruppen och Pether Olsson har kommit in istället.
Tina Ahlin – känd från tv-program som ”Så ska det låta”, ”Tinas Trädgård”, ”Go kväll” m fl som programledare, musikant, sångerska och författare. En artist ut i alla fingrar som sjunger, spelar instrument som piano, dragspel, gitarr och munspel. Vi får höra hennes egna arrangemang och mycket fina tolkningar av andras verk.
Kören Ad Libitum firar i år 50.
Även denna konsert kommer innehålla jubileumsinslag, bland annat en utställning från de 50 åren. Scenen är Missionskyrkan i Linköping. Den som har blivit en av våra favoritscener, inte minst till jul.
Tider
Insläppstid: 17:30
Spellängd: 1h 30min

Biljetter & tider

Söndag 25 November 2018 18:00 Boka hos Ticketmaster
I siffror

21 st

har besökt evenemanget på Linkoping.com
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Missionskyrkan). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Ad Libitum firar gammeldags jul med Tina Ahlin och Orsa Spelmän, Missionskyrkan

POPULÄRT I Linköping JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Linkoping.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Linköping. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

Oktober