• Evenemang idag
9-10
Mar 2018
Festeriet VI-Ling Linköping

X-Ling

DETTA EVENT ÄR ÖPPET FÖR ALLA OAVSETT SEKTIONSTILLHÖRIGHET

HEJ!

Den 9e mars är det äntligen dags för nya bäbis- sjäf och kassör för VI-Ling 18/19 att arrangera deras första evenemang, vilket inte innebär något mindre än en comeback för X-Ling!
WOW, vilken grej!!!

Hur låter det att shoppa billig saft samt parta hela natten lång över Östersjön? Fantastiskt, eller hur? Det tycker vi med!

Vi kommer att åka på en 23-timmars partykryssning där fartyget som ska ta oss hela vägen till Åbo kommer avgå fredagen den 9/3 kl. 19:30 från Värthamnen (tid för avresa från Linköping är kl. 15:30), och åter vara i land dagen efter kl. 18:15.

Vad kommer då detta kalaset till att kosta? Jo, det har bäbiskassör beräknat till att det kommer variera beroende på antalet passagerare vi blir, ju fler som åker - desto billigare!

36 st passagerare (vilket är minimum för avfärd) - 495:-/person
40 st passagerare - 455:-/person
44 st passagerare - 420:-/person
48 st passagerare - 390:-/person

Vad ingår då i priset? Jo, så mycket som resa tur och retur till Värthamnen, en kvarts del i en 4-bäddshytt samt ett finfint X-Ling-märke att pryda ett plagg man håller kärt. Sist men inte minst en oförglömlig resa att bära med sig såklart!

Vi ser gärna att ni parar ihop er fyra och fyra och skapar ett gruppnamn som ni nämner i er anmälan, så vi vet vilka ni vill dela hytt med. Om du anmäler dig ensam eller om ni är färre än fyra personer i er grupp, så frukta inte! Vi kommer då efter bästa möjliga förmåga att para ihop er tillsammans, för alla älskar väl gemenskap?
#mmmgemenskap?

Önskas någon mat- eller frukostbuffé kan man välja detta som tillval i sin anmälan. Om man inte vill ha någon buffé så finns det utöver dessa tillval diverse restauranger och caféer att köpa sig mat på färjan.

In och anmäl er på länken nedan och gör det FORT! Anmälan är nämligen öppen för alla sektioner och det är först till kvarn som gäller. Din anmälan är bindande men du kan sälja vidare din biljett senare om du mot förmodan skulle få förhinder då dagen närmar sig.

Länk till anmälan: https://goo.gl/forms/YRYfsI2cXB6Ee6e63

Anmälan utgår redan nu på onsdag kl. 23:59, det vill säga den 21/2. Så skynda skynda! Vi kommer att återkomma med vad priset på detta fenomenala evenemang slutar på i samband med när vi vet hur många som har anmält sig, och sedan ta betalt under torsdagen den 22/2.

Är det något som inte känns solklart eller om du har några funderingar, stora som små, kontakta då bäbiskassör Ellen på 0738 433 236 eller bäbissjäf David på 0736 559 615 (de gillar Facebook också, så vilket som funkar).

Stor varm kram på er och TAGGGGAA X-LING 2018!

I siffror

59 st

ska gå på detta evenemang (källa: Facebook)

62 st

har besökt evenemanget på Linkoping.com
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Festeriet VI-Ling). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. X-Ling, Festeriet VI-Ling

POPULÄRT I Linköping JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Linkoping.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Linköping. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

Maj