• Evenemang idag
Lördag
24
Februari 2018
Linköpings stadsbibliotek Linköping

Närodlad Bokrea

För många bokälskare är bokrean en av årets höjdpunkter. Så även för oss bokproducenter i Östergötland. Många av oss har dock svårt att att ta plats med våra böcker i den stora rean, trots att vi många gånger sitter på ganska imponerande lager vilka ger oss stor flexibilitet i prissättningen under kortare perioder.

Därför introducerar vi nu konceptet Närodlad bokrea. Den ger alla östgötska bokproducenter en chans att realisera sina böcker – och en unik chans för bokälskare i och omkring Linköping att fynda guldkorn utanför den ordinarie bokrean.

Några av deltagarna på den första närodlade bokrean någonsin är DIBB förlag, Linnefors förlag, Almlöfs förlag, Göran Redin, Joakim Johansson, Carl Henrik Svenstedt, Jenny Töredal, Magnus Falk och Joel Miller m. fl.

Den närodlade bokrean äger rum i Galleri Vända Sida på Linköpings stadsbibliotek, och i samband med evenemanget arrangeras öppna föreläsningar i Hörsalen.

INFO: Johan 0704-38 33 94 :: Janne 0705-25 73 80

I siffror

15 st

ska gå på detta evenemang (källa: Facebook)

73 st

har besökt evenemanget på Linkoping.com
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Linköpings stadsbibliotek). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Närodlad Bokrea, Linköpings stadsbibliotek

POPULÄRT I Linköping JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Linkoping.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Linköping. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

Maj