• Evenemang idag
Onsdag
14
Februari 2018
Linköpings stadsbibliotek Linköping

Författarsamtal: Emil Åkerö

OM: är en curatorsduo som för samtal om saker av betydelse för dem. Nu kommer de till Linköpings stadsbibliotek i samtal om Emil Åkerös roman "Veckopojkvännen" som utspelar sig i Linköping. Det blir ett samtal om kärlek, klasskildringar, litterära referenser och att göra sådant man egentligen inte vågar. OM, är en curatorsduo som består av: Emil Åkerö och Karolina Nilsson

Om "Veckopojkvännen":
Caspar och David träffas på resecentrum på väg och ifrån olika ställen. Utan att förstå hur eller varför så dras de till varandra och inleder en relation som får dem att pröva och ifrågasätta sina ideal och bakgrunder.
De kommer överens att pröva att bli pojkvänner för en hel vecka, de flyttar ihop och måste lära känna varandra snabbt. Hur ska deras förhållande forma sig? Vilka konflikter uppstår? Den stora konflikten mellan dem blir snarare hur de ska förhålla sig till omgivningen än till sig själva.

Emil Åkerö är kulturvetare som inriktar sig speciellt på hur HBTQ-personer gestaltas inom kulturen. Uppvuxen i Västervik, bodde 10 år i Linköping och bor nu i Stockholm.

Onsdag 14 februari, kl 18:30 plats: scenen, Stifts- och landsbiblioteket,Linköping.

Arrangör: Linköpings stadsbibliotek

Veckopojkvännen/Tallbergs Förlag. Bokförsäljning efter programmet.

Mer nöjen på Linköpings stadsbibliotek
Söndag 29 April 2018
I siffror

58 st

har besökt evenemanget på Linkoping.com
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Linköpings stadsbibliotek). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Författarsamtal: Emil Åkerö, Linköpings stadsbibliotek

POPULÄRT I Linköping JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Linkoping.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Linköping. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

April