• Evenemang idag
Lördag
3
Mars 2018
Palatset Linköping

The Banjo Show

För tredje året i rad ska The Banjo Show äga rum i Linköping! En helkväll med rappa banjos i ösig musik! Missa inte årets line-up: Grass Tank, Rum Diet, och Trailerpark Idlers! Självfallet kommer Grass Tank även denna gång att gästas av mer och mindre berömda musiker från trakten. Detta år med bluegrassmat, Grass Tanks öl i baren och för första gången fri biljard a lá Palatset. Detta är en kväll ni inte vill missa, inte heller vill ni missa biljettlänken ovan!

Grass Tank!
Bandet som knappt behöver en introduktion i Linköping längre. Det var Grass Tank som organiserade den första Banjo show 2016 och har sedan dess släppt sin första EP, hunnit med två europavändor och bokats till likväl Western Weekend på High Chaparral och Svenska Westerngalan 2018. Detta är outlaw bluegrass med teknik, gung och känsla!


Rum Diet!
Från Norrtälje har vi bjudit in Rum Diet som spelar, förutom eget material, antika sjömansvisor i ett moderniserat keltiskt sound. På den akustiska folkrockens alla instrument såsom flöjter, gitarrer, cajon, bas och inte minst BANJO, har de varit framgångsrika i musiktävlingar som Utmaningen. Vi garanterar att Rum Diet väcker era inre pirater till liv!


Trailerpark Idlers!
Den klassiga och bluesiga countrytrion från Norrköping och Söderköping har släppt inte mindre än 13 album sedan deras första EP år 2007. Senast aktuella med plattan Alligator Days är vi stolta att kunna presentera Trailerpark Idlers, sann akustisk country inspirerad av Hank Williams, Merle Haggard och Jimmie Rodgers för att nämna några. För första gången får rivalstaden Peking sin chans att leverera på The Banjo Show!Biljetter:
https://tictail.com/grasstankofficial/f%C3%B6rk%C3%B6psbiljett-the-banjo-show-2018

http://www.tickster.com/events/cwnyz5avrvkhafj

I siffror

98 st

ska gå på detta evenemang (källa: Facebook)

118 st

har besökt evenemanget på Linkoping.com
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Palatset). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. The Banjo Show, Palatset

POPULÄRT I Linköping JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Linkoping.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Linköping. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

Maj