• Evenemang idag
Fredag
16
Februari 2018
The Crypt Linköping

Lastkaj 14

The Crypt presenterar

LASTKAJ 14
https://www.facebook.com/Lastkaj14/


Ett av landets mest älskade punkband kommer till Linköping för att ge en dos av ärlig punk. Melodier, allsång och en träffsäker ton som får alla att knyta näven och ta stämma i dess refränger.
Lastkaj 14 ger sig ut på vägarna igen och denna gång är The Crypt med på kartan så se till att vara på plats för att bevittna en kommande klassiker inom svensk punk.

Support:

ZERO ZERO
https://www.facebook.com/ihatezerozero/

Stockholms kanske stökigaste rock. Med en energi som få och ett driv som får dem att svettas blod så kommer nu Zero Zero till Linköping för att visa upp sin bråkiga rock. Ett band vi starkt rekommenderar att bevittna live!

SISTA ANSLAGET
https://www.facebook.com/sistaanslaget/

Linköpings egna punkoljud kommer från Sista Anslaget och deras musik. Bandet börjar få sig ett namn inom dagens punkkretsar och nu intar dom The Crypt för lite ståhej!PLATS: The Crypt/Pitchers - Linköping
DATUM: Fredag 16:e Februari
PRIS: 150kr - Biljetter ute via www.tickster.com
INSLÄPP: 20:00

Åldersgräns: 18år


I samarbete med: DVI, Studieförbundet Vuxenskolan

KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(The Crypt). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Lastkaj 14, The Crypt

POPULÄRT I Linköping JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Linkoping.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Linköping. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

Mars