• Evenemang idag
Fredag
2
Februari 2018
Babettes Kafferi Linköping

Billie the Vision & the Dancers

John Doe och Babettes presenterar stolt:
Billie The Vision & The Dancers

Fredagskvällen inleds med musikquiz i kafferiet för att sedan fortsätta med spelning i den intima kyrksalen intill.

Billie The Vision & The Dancers är indiebandet bakom de sedan länge kultförklarade albumen “I Was So Unpopular in School and Now They're Giving Me This Beautiful Bicycle” och “The World According to Pablo”. Den 25:e augusti släppte bandet sitt sjunde fullängdsalbum ”What’s the Matter With You Boy”. Det är det första sedan 2012 och nu är de ute på stor turné med stopp hos John Doe i Linköping. Den här gången i Babettes fantastiska lokaler!

”Det har aldrig gått såhär länge mellan två albumsläpp. Samtidigt som jag är otålig och avskyr när saker tar tid har jag kommit fram till att det är genom albumformatet som vi funkar som bäst. Att verkligen komma in i processen allihopa, att låta låtarna bli en väldigt viktigt del av ens liv under produktionens gång och där inga andra projekt fått komma emellan. Det har varit en väldigt lustfylld inspelningstid där saker har fallit på plats.” säger sångaren Lars Lindquist om det nya albumet.

Live: Billie The Vision & The Dancers
När: 2 februari
Pris: 180 kr/160 kr (John Doe-medlem)
Åldersgräns: 13 år
Musikquiz: 18:30
Konsert: 20:00 (dörrarna öppnar 19:30)

Platserna till quizet, som börjar vid 18:30, är begränsade. Du måste därför ha biljett och det är först till kvarn som gäller! Så se till att komma i tid om du är quiz-sugen! Babettes kommer även att servera sina goda vegoburgare, mackor och fika till detta.

För er som inte vill quizza så kommer dörrarna till konsertsalen att öppnas vid 19:30 (och dörrarna är stängda under själva quizzet för att inte störa alla fokuserade deltagare)

Köp biljett: https://goo.gl/K334DU

I siffror

189 st

ska gå på detta evenemang (källa: Facebook)

71 st

har besökt evenemanget på Linkoping.com
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Babettes Kafferi). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Billie the Vision & the Dancers, Babettes Kafferi

POPULÄRT I Linköping JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Linkoping.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Linköping. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

Mars