• Evenemang idag
Torsdag
21
December 2017
Storan Linköping

Party Like A Mad Man

PARTY LIKE A MAD MAN! ÅRETS BÄSTA AW!

Årets bästa afterwork-party är tillbaka – så kom och fira in julledigheten med oss!

Vi låter oss färdas bakåt i tiden, till 60-talets Amerika och den fantastiska serien Mad Men – då slipsarna hängde extra elegant, klänningarna satt som en smäck, cigaretterna var harmlösa och drinkarna smakade så bra att de dracks både morgon, middag och kväll.

Denna fina dag till ära bjuder vi in gästbartendern David Hanumjan, som skakar utsökt utvalda cocktails på Hendrick’s Gin och Tullamore DEW. Till riktigt bra priser dessutom. Givetvis har vi även öl, vin, bubbel och alkoholfritt på aw-menyn.

Bakom skivspelarna står Chris Westrin och levererar som vanligt grym stämning som får väggarna att vibrera och höfterna att vicka av välbehag.

Så ta fram din inre Don Draper, Peggy eller Betty - och kom förbi på en kväll fylld av old fashioneds, härligt häng och magiskt mingel!

Varmt välkomna till Storan.

I siffror

29 st

ska gå på detta evenemang (källa: Facebook)

47 st

har besökt evenemanget på Linkoping.com
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Storan). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Party Like A Mad Man, Storan

POPULÄRT I Linköping JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Linkoping.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Linköping. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

Februari