• Evenemang idag
Söndag
25
Mars 2018
Linköping Konsert & Kongress Linköping

Sarah Klang

Sarah Klang åker ut på turné under våren 2018 - Söndag 25 mars besöker hon Linköping Konsert & Kongress!

Sarah Klang har varit namnet på allas läppar i höst. Från den omtalade konserten på årets Way Out West och ett knäckande bra framträdande på Reeperbahn Festival i Hamburg, till utsålda spelningar i Stockholm och Göteborg. Sarah har också presenterats bland de första namnen till nästa års SXSW i Austin, Texas, spelat in SVT:s ”På Spåret”, fått hög P3-rotation med senaste singeln ”Left Me On Fire” och konfirmerats som en av liveartisterna på P3 Guld 2018.
Bara tre låtar in i karriären har den stora rösten och det smärtande hjärtat redan öppnat tårkanalerna hos lyssnare världen över – musik att leva i och leva med. Berättelser att känna med och känna igen sig i.

I februari 2018 släpps Sarahs debutalbum ”Love In The Milky Way”, men redan den under hösten kom den nya singenl, ”Lover” – en låt som visar upp ännu en sida av en djupt fascinerande artist.

Sarah själv om låten:
”Precis som mina tidigare singlar, är ”Lover” en kärlekshistoria om tiden efter, eller tiden då man tänker tillbaka på sin stora kärlek. Det som inte funkade, eller blev av. Familjer som splittras, mammor och pappor som drar. Kärleken till någon man inte kan vara med mer.”

Missa inte en fantastisk kväll på Backstage, Konsert & Kongress, med en av Sveriges mest intressanta röster.

Lyssna in Sarah här:
https://open.spotify.com/artist/6Pm0evhKSUGTGYDxzpGGKf

KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Linköping Konsert & Kongress). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Sarah Klang, Linköping Konsert & Kongress

POPULÄRT I Linköping JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Linkoping.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Linköping. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

Juni