• Evenemang idag
  • Evenemang idag
Söndag
18
Februari 2018
Visit Linköping Linköping

Marcus & Martinus

Supertvillingarna kommer till Linköping och Saab Arena den 18 februari. Sedan tidigare är två konserter släppta i Sverige på Ericson Globe.

Nu är det klart att Marcus & Martinus gör ytterligare ett exklusivt stopp i Sverige - i Linköping och Saab Arena söndagen den 18 februari.

Moments Tour – 18 februari Saab Arena
Biljetterna släpps fredag 24 november klockan 10:00 via ticketmaster.se.

Över 400 miljoner streams mellan Spotify och iTunes, 380 miljoner views på YouTube och 1,1 miljoner följare på Instagram talar sitt tydliga språk. I början av november släpptes nya singeln ”One Flight Away” som klättrar snabbt på listorna. I september släpptes singeln ”Make You Belive In Love” som är producerad av Red One (Lady Gaga, Jason Derulo, One Direction, Nicki Minaj och Jennifer Lopez).

I februari återvänder Marcus och Martinus till sina fans med nytt låtmaterial och massa nya erfarenheter i bagaget. MOMENTS TOUR - som även kommer till Danmark, Finland, Norge, Tyskland, Österrike och Schweiz når Linköping den 18 februari.
Förra turnén "Together Tour" var en stor succé med över 500 000 besökare. Peppen inför nya turnén är enorm och vi ser fram emot en storslagen och energifylld show på Saab Arena med Skandinaviens största popfenomen.

Biljetterna kostar 485-695 kr och säljs via visitlinkoping.se och ticketmaster.se.

Mer info: visitlinkoping.se/musik/marcus-martinus-moments-tour

I siffror

337 st

ska gå på detta evenemang (källa: Facebook)

115 st

har besökt evenemanget på Linkoping.com
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Visit Linköping). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Marcus & Martinus, Visit Linköping

POPULÄRT I Linköping JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Linkoping.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Linköping. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

Februari