• Evenemang idag
Torsdag
23
November 2017
P42 (C-huset) Linköping

Retrospelkväll

Now you're playing with power! Datateknologsektionens aktivitetsutskott och Smash University: Linköping bjuder in alla som älskar spel, och retrospel i synnerhet, till retrospelkväll!

Under våra retrospelkvällar spelar vi en massa roliga, gamla spel. Spelandet drar igång i P42 kl. 17:15 och håller på till kl. 22.

Vi kommer att under kvällen hålla kiosken uppe så att ni kan köpa en massa gott som gör gott för sockersuget. Det kommer även vid behov beställas in pizza till alla hungriga.

Retrospelskväll är ett samarbete mellan AktU och Smash University: Linköping (aka SUL). SUL är fantastiska fantaster av Super Smash Bros. (gillar du Smash: gå med!) och kommer bistå med spel, kontroller och konsoler. Det kommer finnas Wii, Gamecube, PS2, N64, Xbox m.m. Vill du ta med någonting eget i retroväg du vill spela går det jättebra, men det är absolut inget måste att ta med sig något.

Hoppas vi syns där! Inträde är helt gratis!

Smash University: Linköping: https://www.facebook.com/groups/SmashLinkoping/

Nostalgiska hälsningar,
AktU och Smash University: Linköping

I siffror

15 st

ska gå på detta evenemang (källa: Facebook)

33 st

har besökt evenemanget på Linkoping.com

POPULÄRT I Linköping JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Linkoping.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Linköping. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

Januari