• Evenemang idag
Lördag
2
December 2017
Babettes Kafferi Linköping

Advents-Brunch

Välkommen till vår adventsbrunch!
Mer info om meny kommer.

Pris: 255kr (barnpris 10kr/år)

Tid: 10-14 (i två sittningar, kl 10-12 & 12-14)

Vi har några bokningsbara bord men också gott om platser för den som vill droppa in spontant. Boka bord på 013-125500 eller bokning@babettes.se obs var vänlig meddela vilken sittning ni vill gå på.


Vanliga frågor:
Gluten? Våra bruncher innehåller mycket gluten (bröd, pannkakor, pasta mm.) men vi försöker komplettera med glutenfria alternativ till brödet och sötsaker. I övrigt får man äta mer av det som inte innehåller gluten.

Vegetariskt/vegan? Våra bruncher är nästan alltid vegetariska, någon enstaka gång adderar vi lite lite fisk i tex någon sallad. Vi försöker komplettera med alternativ till veganer, men många rätter brukar innehålla ägg och mjölkprodukter.

Laktos/mjölkallergiker? Våra bruncher innehåller ofta en hel del laktos och mjölkprodukter. Vi har inte möjlighet att ersätta hela menyn, men någon laktosfri sallad eller andra rätter brukar finnas som alltså inte blir en hel brunch men en god lunchrätt

I siffror

39 st

ska gå på detta evenemang (källa: Facebook)

32 st

har besökt evenemanget på Linkoping.com
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Babettes Kafferi). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Advents-Brunch, Babettes Kafferi

POPULÄRT I Linköping JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Linkoping.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Linköping. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

Januari