• Evenemang idag
8-10
Dec 2017
Kafé Myran Linköping

Fikamästerskapet

Fikamästerskap HT17 8/12

Så du tror att du kan fika? Vågar du ställa upp i höstens FikaMästerskap? Har du vad som krävs? Var på plats på Kafé Myran innan kl 19:00 och skriv upp dig som medtävlande!


Reglerna är enkla:

§1. FikaMästerskapet är en tävling i längdfika som äger rum på Kafé Myran i Ryd från 19.00 den 8:e december till dess att endast en deltagare återstår. Tävlingen är öppen för alla.

§2. För att delta måste man vara med från start. En lista kommer att föras över deltagarna. Antal uppfikade kronor, toalettbesök och utomhusvistelse kommer att antecknas.

§3. Vinnaren är den som fikar längst. Denna person kommer att föräras ett diplom inom en (geologisk) snar framtid.

§4. Med att ”fika” menas att vara vaken och social samt att förtära någonting ur Myrans sortiment för minst 5 SEK varje timme. Givetvis får man förtära för mer än 5 SEK i timmen.

§5. Med att ”vara social” menas just att vara social. Kortspel och samtal är exempel på sociala aktiviteter.

§6. Medhavd mat får ej förtäras annat än i undantagsfall, såsom vid allergier eller liknande fysiska besvär. Hunger är ej ett fysiskt besvär.

§7. Varje timme får deltagarna fem minuter (under tidtagning) att antingen gå ut precis utanför Myran och ”hämta luft” (även genom ett filter som tillför nikotin) eller gå på toaletten. Dessa fem minuter kan ej sparas så att man får tio minuter nästa timma.

§8. Vakthavande Myra är den som tolkar reglerna. Om tolkningsproblem kvarstår kan Drottningmyran, som är översta regeltolkaren, kontaktas.

Reglerna reviderade den 2 november 2016.

Tänk på att tävlingen börjar kl 19, så innan dess måste du ha anmält dig för att få delta. Kom i tid och glöm inte att tömma sparbössan på mynt. Hör av dig om du har några frågor.

Vi ses!

I siffror

44 st

har besökt evenemanget på Linkoping.com
Boenden närmast Kafé Myran natten mellan 16 och 17 Januari.
I samarbete med Booking.com. Visa fler alternativ
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Kafé Myran). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Fikamästerskapet, Kafé Myran

POPULÄRT I Linköping JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Linkoping.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Linköping. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

Januari