• Evenemang idag
  • Evenemang idag
22-25
Feb 2018
Anders Ljungstedts Gymnasium Linköping

NärCon Vinter

Den 22-25 februari är vi tillbaka på Anders Ljungstedts Gymnasium i Linköping för ett mysigt klassiskt konvent med tv-spel, cosplaytävlingar, internationella butiker, paneler, lekar, serier, anime, manga, k-pop, j-fashion, rollspel, brädspel och allt annat nördigt, och framför allt tusentals nya vänner!

En nyhet för i år är att Cosplay-SM återvänder och hålls i samband med NärCon Vinter! Mer information om det kommer längre fram.

Med Ljunkans mindre lokaler vrider vi upp mysighetsfaktorn enormt, men släpper ett ganska begränsat antal biljetter, så vänta inte för länge om du vill vara säker på att få en biljett. Häng med oss här i facebookeventet och anmäl dig till vårt nyhetsbrev för att få dom senaste nyheterna om eventet. Vi ses den 22:a februari! ?

Biljetterna släpps fredag 24/11 klockan 15.00 på Kippu: https://kippu.events/sv/event/74/ncv2018

I siffror

987 st

ska gå på detta evenemang (källa: Facebook)

173 st

har besökt evenemanget på Linkoping.com
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Anders Ljungstedts Gymnasium). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. NärCon Vinter , Anders Ljungstedts Gymnasium

POPULÄRT I Linköping JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Linkoping.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Linköping. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

Mars