Fredag
20
April 2018
Linköping Konsert & Kongress Linköping

Shaolin: The Mystical Power Of Shaolin Kung Fu

The mystical power of Shaolin Kung Fu presenterar en familjeshow fylld av superlativ! Låt dig tas med på en resa till den mystiska världen av Zen och en paraduppvisning av de mest spektakulära övningarna. Det här är en show för både unga och gamla som absolut inte bör missas!

Föreställningen är baserad på 1500 år gamla traditioner inom Zen Buddhismkonsten och vilka i sin tur är kända för att kombinera den kroppsliga styrkan och smidigheten, som känns igen från traditionell kinesisk kampsport, med historieberättande musik och scenkonst efter västerländska principer. Allt från Tai Chi Kung Fu till Qi Gong kommer att visas av tjugo munkar, mästare och elever från Shaolintemplet i Kina.

Mellan år 1995 till 2010 har Shaolinmunkarna uppträtt på fem olika kontinenter med mer än 3.5 miljoner besökare och gästat tv-program såsom David Letterman och Jay Leno i USA.

Fredag 20 april 2018 gör denna produktion ett exklusivt nedslag i Linköping!

För mer info: http://csb-island.dk/shaolin
Se även: http://konsertkongress.se/teaterunderh%C3%A5llning/shaolin-%E2%80%93-mystical-power-shaolin-kung-fu

KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Linköping Konsert & Kongress). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Shaolin: The Mystical Power Of Shaolin Kung Fu, Linköping Konsert & Kongress

POPULÄRT I Linköping JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Linkoping.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Linköping. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

Mars