• Evenemang idag
Söndag
31
December 2017
Linköping Konsert & Kongress Linköping

Linköpings Symfoniorkester: Nyårskonsert

Välkommen till nyårskonsert med Linköpings symfoniorkester tillsammans med solisterna Kristina Hammarström och Ann-Christine Larsson.

Till en nyårskonsert brukar man samla ihop en bukett av de vackraste och mest attraktiva musikaliska blomster som står till buds. Så naturligtvis även i år. Programmet är emellertid i skrivande stund inte helt spikat, men vi kan garantera att det blir några stycken av Johann Strauss, som blivit så synonym med nyårskonserter, inte minst genom TV-utsändningarna från Wien. Men det är också viktigt att veta att musik med lättsam och melodiös karaktär komponerats av många tonsättare från många olika tider och länder. Vi kommer att bjuda på ett axplock av det mesta och bästa. Till vår hjälp har vi ett par ytterst skönsjungande och välkända primadonnor, Kristina Hammarström och Ann-Christine Larsson, som kommer att sjunga älskade arior ur några välkända operor och operetter, och dessutom uppträda tillsammans i några duetter ur Madame Butterfly och Lakmé. Som vanligt är stämningen hög och sprudlande.

Solister: Kristina Hammarström mezzo, Ann-Christine Larsson sopran,
Duetter ur Madame Butterfly, Lakme ,m.m, vals
Musik av: Rossini, Tjajkovskij, Bizet, av Straussfamiljen, Lehar, Puccini, Delibes. Sjostakowitj
ur Svansjön.
Linköpings Balettförening.

Mer info: http://konsertkongress.se/musik/ny%C3%A5rskonsert-link%C3%B6pings-symfoniorkester

KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Linköping Konsert & Kongress). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Linköpings Symfoniorkester: Nyårskonsert , Linköping Konsert & Kongress

POPULÄRT I Linköping JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Linkoping.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Linköping. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

Mars