• Evenemang idag
Lördag
2
December 2017
Linköping Konsert & Kongress Linköping

Lorentz

Lorentz
https://open.spotify.com/artist/2QDnY1LY2mnzeeKGZLHoc7

Sammy & Johnny Bennett
https://open.spotify.com/artist/0SiKXP7Ak60VxFUEcLFz8R

Pris: 250kr + förköpsavgift
Plats: Konsert & Kongress, Linköping
Datum: 2:e December, 2017
Förköp: Ticketmaster
Åldersgräns: 13år
Arrangör: City to City

Köp biljetter här:
http://www.ticketmaster.se/event/lorentz-biljetter/476455

Ingen annan svensk artist har varit lika definierande för sin generation som Lorentz. Med ikoniska texter, unik leverans och ljudbilder som berör och pulserar om vartannat har Lorentz tagit Musiksverige med storm. Ingen annan hade gjort det han gjorde innan, och ingen annan har gjort det sedan dess. Det är därför inte konstigt att han presenterade sitt nästa verk utan förvarning – den redan nu vitt och brett hyllade plattan ”Lycka till”. I sommar gör Lorentz sin enda spelning på Way Out West, och nu kan vi meddela att han i höst åker ut på en turné innehållandes några av karriärens absolut största spelningar med en produktion som överträffar det mesta.

Bara en artist som Lorentz kan hålla ett nytt album hemligt och släppa det utan att säga något innan. Det var precis det han gjorde med enastående ”Lycka till” – årets utan tvekan bästa överraskning. Albumet är både en unik skildring av en av Sveriges största artister och ett av årets mest betydelsefulla släpp på flera plan. Med en perfekt mix av hårt, mjukt, hits och experimenterande har Lorentz utmanat bilden av sitt eget skapande och gjort något alldeles unikt. Med två av vår tids starkaste och mest definierande popalbum i ryggen, slår Lorentz på stora trumman i höst och ger sig ut på sin största turné hittills.

Lorentz släpper album med samma självförtroende som sina amerikanska kollegor eftersom han är det närmaste en Drake eller Future vi kommer i Sverige.” – Per Magnusson, Aftonbladet

”Uppföljaren till succén för tre år sen är stabil, välproducerad och stundvis djup som fan.” – Simon Lundberg, GAFFA

Lorentz spelar även i Norrköping den 7:e Oktober. Den konserten har 18årsgräns. Mer information om konserten hittas här:
https://www.facebook.com/events/843377625824852/

I siffror

59 st

ska gå på detta evenemang (källa: Facebook)

94 st

har besökt evenemanget på Linkoping.com
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Linköping Konsert & Kongress). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Lorentz , Linköping Konsert & Kongress

POPULÄRT I Linköping JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Linkoping.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Linköping. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

Februari