• Evenemang idag
Torsdag
23
November 2017
Linköping Konsert & Kongress Linköping

Sissels Jul

SISSELS JUL 2017
Över 1 miljon människor i Norden har sett Sissels julkonserter i vilket är i det närmaste ett oslagbart rekord för en enskild artist. Sissels jul 2016 blev en formidabel succé med utsålda konserter i övriga norden och 2017 är det dags för bland annat 5 exklusiva konserter i Sverige.


SISSELS JUL 2017
Över 1 miljon människor i Norden har sett Sissels julkonserter i vilket är i det närmaste ett oslagbart rekord för en enskild artist.
Sissels jul 2016 blev en formidabel succé med utsålda konserter i övriga norden och 2017 är det dags för bland annat 5 exklusiva konserter i Sverige. Turnén kommer besöka Norge, Sverige, Danmark och Island med premiär i Göteborg 22 december och avslutning i Reykjavik 20 december. Med sig på turnén har hon musiker och kör av världsklass från USA, England och Norge. Tillsammans kommer de att bjuda på en konsert som spänner från klassiska julsånger till soul och gospel, musikaliska pärlor som får julstämningen att sänka sig i den nordiska vinternatten.
- Sissels stämma får änglarna att häpna
Så skrev en dansk tidning i rubriken till sin recension av en Sissel konsert. Förutom rösten har Sissel den unika scenutstrålningen och närvaron att du som publik känner att det är direkt till dig och bara dig som hon sjunger. Det är kombinationen av den fantastiska rösten utstrålning och scennärvaron som gjort Sissel till en mycket eftertraktat artist i stora delar av världen och en artist som andra gärna vill samarbeta med; Diana Krall, Placido Domingo, Bryn Terfel och José Carreras för att nämna några.
Tillsammans med José Carreras och Placido Domingo blev Sissel inbjuden till den allra första julkonserten i Moskva efter Sovjetunionens fall.

22 nov Göteborg Lisebergshallen
23 nov Linsköping Konsert & Kongress
24 nov Karlstad Karlstad CCC
25 nov Stockholm Filadelfiakyrkan
26 nov Malmö Malmö Live
Bandet
US:
Tim Carmon - orgel, sång, perc, mm
(Eric Clapton, Paul McCartney, Stevie Wonder, Bob Dylan m.fl.)
UK:
Wayne Hernandez - sång
(Tina Turner, Tori Amos, Madonna, Yusuf Islam m.fl.)
Sam White - sång
(Duran Duran, David Gray & Annie Lennox m.fl.)
Phebe Edwards - sång
(Rod Stewart, Westlife, Adele, Donna Summer, James Brown, Jessie J m.fl.)
Norge:
Steffen Isaksen - keyboards
Håvard Bendiksen - gitarrer, dragspel mm.
Gjermund Silset - bass.

KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Linköping Konsert & Kongress). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Sissels Jul, Linköping Konsert & Kongress

POPULÄRT I Linköping JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Linkoping.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Linköping. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

Februari