Torsdag
2
November 2017
Garden, Konsert & Kongress Linköping

Johnossi

Johnossi flyttar resterande vårturné på grund av olycksfall.
Vi kan gladeligen meddela att The Hanged Man kommer till Linköping Konsert & Kongress som support till Johnossi!

Bakom artistnamnet döljer sig Rebecka Rolfart, tidigare gitarrist i Those Dancing Dats och basist i Vulkano. In och lyssna på senaste albumsläppet ”Of Blood Is Full” och peppa inför konserten 2 november!
Med endast sex konserter kvar på en nästintill slutsåld Europa- och Sverigeturné tvingas nu Johnossi att ställa in resterande datum på grund av ett olycksfall. Sångaren John Engelbert har drabbats av en benskada efter ett fall på scenen nyligen under en av bandets konserter.
Konserten med Johnossi som skulle ha ägt rum på Konsert & Kongress lördag 8 april är inställd, nytt datum för konsert är satt till torsdag 2 november kl 20:00.
Köpt biljett gäller till det nya datumet.
Om ni inte har möjlighet att gå det nya datumet så är ni välkomna in till oss på Konsert & Kongress eller det Biljettombudet som ni köpt er biljett hos för att återlösa er biljett, alternativt kontakat oss på info@konsertkongress.se Ni får biljettpengarna tillbaka, dock ej service avgiften. Återlösen av biljetter är möjligt from nu fram till den 30/4 – 2017.
John Engelbert hälsar till alla fans:
”Vi har varit ute på turne i ca en månad nu och det har otroligt nog efter över 800 spelningar på 13 år som band aldrig känts så fantastiskt roligt och fulländat att spela live som det gör nu.
För 12 dagar sen spelade vi i Karlstad.
Framför scenen i diket till publiken stod det ett gäng högtalare på rad. I mitt uppjagade tillstånd sprang jag ut på högtalarna för att komma närmare publiken.
Plötsligt föll jag hejdlöst ner med ena benet mellan två högtalare.
Jag slog i magen och smalbenet hårt och blev halvt buren av scen.
Väl backstage konstaterade vi snabbt att jag fått ett kraftigt blödande jack i smalbenet. Vi tvättade rent och la ett förband.
Efter några minuters övervägande kände vi i samråd att det nog inte behövde sys. Det var trots allt bara ett jack i smalbenet och det har man fått många gånger förr...
Vi fortsatte turnen med ytterligare sex gig och allt är hur fett som helst. Inte ont i benet alls.
Men när jag kom hem till Stockholm natten till söndag så svullnade plötsligt hela benet upp och en fruktansvärd smärta från helvetet gav sig till känna.
Jag uthärdade några timmar tills jag till slut nästan svimmade av smärta och bestämde mig för att åka till sjukan.
Jag trodde verkligen att jag skulle bli bra på några dagar, men efter en omfattande operation igår så är det konstaterat att jag drabbats av en ovanligt aggressiv bakterieinfektion i smalbenet.
Bakterien har lyckats ta sig in hela vägen till skelettet och trots behandling med antibiotika rakt in i blodomloppet så har inte antibiotikan kunnat vinna fighten mot infektionen.
Resultatet är nu dessvärre att det kommer ta lång tid innan jag är tillräckligt återställd för att kunna äntra scenen igen.
Så det är med stor sorg i hjärtat vi måste meddela att de kommande veckornas spelningar ställs in med omedelbar verkan.
Nästa gig kommer bli på Gröna Lund i Stockholm den 11 maj. Då jävlar blir det revansch!!!
Kram på er alla!"
/ John
Tre och ett halvt år efter senaste albumreleasen är rockduon Johnossi tillbaka starkare än någonsin. Nya singeln ”Air Is Free” släpps idag och i mars åker bandet på turné.
I över ett decennium har Johnossi lockat fans att förlora sig i sitt musikaliska universum. Ett band som vägrar stå still. I nya bombastiska singeln ”Air Is Free” har man fortfarande basen i gitarr och trummor men expanderar sitt sound med bland annat blåsinstrument, kvinnlig kör och en modern produktion.
Kompisarna i svenska producent-teamet Astma & Rocwell (även med i bandet NONONO) delade Johnossis vision och satte sig i producentstolarna. Fullt medvetna om att de aldrig tidigare producerat ett rockband var de fast beslutna om att behålla bandets musikaliska kärna, men klä den i en ny modern ljudkostym.
Nya singeln ”Air Is Free” dundrar fram med en ljudbild i arenastorlek och är första smakprovet och startskottet för vad som komma skall längre fram i höst. Johnossi släpper en EP den 8 november med ”Air Is Free” som titelspår. Bandets femte album släpps sen i början av 2017.
Johnossi har efter massivt turnerande jorden runt det senaste decenniet mutat in sig som ett av de allra bästa livebanden. I mars - april 2017 tar dom sin högexplosiva show ut på vägarna igen.
www.johnossi.com
Insläpp kl 19:30
Längd ca 1,5 timme
Åldersgräns 13 år
Lokal Garden, ståplats
Rullstolsplatser bokas hos Linköping Konsert & Kongress 013-190 00 00
Gör din kväll till en helkväll!
Välkommen till Konsert & Kongress Bistro för att njuta av en god bit mat och dryck från vår utsökta meny.
Klassisk Toast Skagen
Halstrad ryggbiff serveras med Bearnaissås & rostad potatis, smörstekt svartkål
295 kr
Boka ditt bord på tel: 013 - 190 00 30.
Bistro & Bar öppnar 2 timmar innan föreställningen.
För mer information och kommande evenemang besök gärna vår hemsida www.konsertkongress.se

Biljetter & tider

Torsdag 2 November 2017 20:00 Boka hos Ticketmaster
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Garden, Konsert & Kongress). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Johnossi, Garden, Konsert & Kongress

POPULÄRT I Linköping JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Linkoping.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Linköping. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

Oktober